Kombiler her ne kadar kapalı bir kutu olarak balkonumuzda veya mutfağımızda bizlere “beyaz bir kutu” olarak hizmet sağlasa da esasında karmaşık bir yapıya sahiptir.

Kombilerin içerisinde doğalgaz, elektrik, elektronik devre ve elektronik elemanlarıyla birlikte mekanik parçalar da bulunur. Kombi bakımınızın zamanında yapılması ve beyaz kapalı kutumuzun temiz tutulması hem kışın kabarmış doğalgaz faturalarının önüne geçer hem de performans artışı sağlar.

Maalesef bu bakım süreci çoğu kullanıcı tarafından önemsiz görülür ve “götürdüğü yere kadar götürsün” gibi bir algı oluşur. Mekanik parçaların içerisine dışarıdan giren su, toz ya da “korsan servis”ler tarafından asit oranı yüksek petek temizliği gibi istenmeyen durumlarla kombinizde büyük hasarlar meydana gelebilir.

Bizler Tekirdağ Baymak Yetkili Servisi olarak mühendis yaklaşımıyla kombilerinizin hem bakımını titizlikle yapar hem de bakım esnasında ileride bütçenizi zorlayacak parçaların eskiyip eskimediğini, kombinizde meydana gelen zamana bağlı deformelerin olup olmadığını teşhis edip müşterilerimizi bilgilendiririz.

Kombinize yıllık bakım yaptırmak, yetkili servis personelimizin teşhisiyle birlikte sizi ileride büyük masraflardan kurtarmakla birlikte bütçe dostu faturalara imkan tanır. Yıllık bakımınızı yaptırdığınız takdirde, yıl boyunca güvenli ve tasarruflu kombi kullanmış olursunuz.

Sönmez Teknik, Tekirdağ Baymak Yetkili Servisi

Leave a Reply